Geld lenen kost geld

De Florius Verzilverhypotheek

De Verzilver Hypotheek wordt aangeboden door Florius, deze geeft de mogelijkheid om vanaf 60-jarige leeftijd

De Florius Verzilverhypotheek

De Florius Verzilverhypotheek

De Verzilver Hypotheek wordt aangeboden door Florius, deze geeft de mogelijkheid om vanaf 60-jarige leeftijd

De Verzilver Hypotheek wordt aangeboden door Florius, deze geeft de mogelijkheid om vanaf 60-jarige leeftijd van de jongste partner een bepaald percentage van de overwaarde op te nemen.

Een groot voordeel van de Verzilver Hypotheek is dat er geen inkomenstoets plaatsvindt. Zelfs zonder inkomen is het mogelijk deze hypotheek af te sluiten. Het bedrag dat u maximaal kunt opnemen is niet afhankelijk van de hoogte van uw inkomen, maar wel van uw leeftijd, de waarde van de woning en de hoogte van het rentepercentage.

De rente voor dit product staat vast en mag tot aan verkoop van de woning worden bijgeschreven op uw totale schuld. Op deze manier heeft u geen maandlasten ten laste van uw inkomen. Bij verkoop van uw woning lost u het opgenomen bedrag met de opgetelde rente af.

Indien u toch een gedeelte van de lasten maandelijks zelf wilt betalen waardoor de schuld minder hard oploopt dan is dit toch mogelijk. Verder is het nog een voordeel dat het op te nemen bedrag niet ineens behoeft te worden uitbetaald. Men is wel verplicht de helft van het toegestane opnamebedrag direct op te nemen en de rest van de hypotheeksom kan in termijnen of bijvoorbeeld na een aantal jaren worden verzilverd.

Heeft u nog een bestaande hypotheek? Deze kunt u binnen de Verzilver Hypotheek oversluiten in een apart aflossingsvrij leningdeel. Dit gedeelte blijft dan fiscaal aftrekbaar.

Kortom een uitstekende oplossing om de overwaarde uit de stenen te halen.

U krijgt een uitgebreide indicatie wat uw mogelijkheden zijn om de overwaarde van uw woning op te nemen.

Berekeningsformulier

Bereken hier de mogelijkheden