Geld lenen kost geld

Overwaarde nieuws

Actuele informatie van overwaarde hypotheek

Covid-19: Maak een financiële buffer met geld uit de stenen

Covid-19: Maak een financiële buffer met geld uit de stenen

Nederland gaat met de corona crisis onzekere tijden tegemoet, ook financieel. Misschien heeft u zelf kinderen of kleinkinderen die niet zeker zijn van werk en inkomsten of misschien is dat in uw eigen situatie ook het geval. Op dit moment zit er bij veel Nederlanders flinke overwaarde in de stenen. Maar met bakstenen kunt u uw rekeningen natuurlijk niet betalen.


Toename overwaarde opnemen 

Wij merken een toename in het aantal aanvragen om de overwaarde uit de stenen te verzilveren. Wij hebben hier zoals u misschien al weet meerdere producten voor beschikbaar. Nu de prijzen van de woningen nog hoog is en de hypotheekrente bij veel verstrekkers nog laag is, pakken veel van onze klanten nu de mogelijkheid om de overwaarde op te nemen. Wij durven geen voorspellingen te doen wat de crisis met de huizenprijzen en hypotheekrente gaat doen, maar we merken dat men het niet wil afwachten en nu gaat voor die financiële buffer. 

Inmiddels merken de adviseurs van HypotheekOnline dat een groeiend aantal klanten gaat voor wat extra geld achter de hand. Een financiële buffer om uzelf of uw familie te kunnen ondersteunen als dit nodig blijkt, want niemand lijkt te weten hoe lang deze corona crisis zal aanhouden en wat daadwerkelijk de gevolgen zullen zijn voor onze samenleving. De arbeidskosten zullen dan wel voor een groot deel worden vergoed door de overheid, maar hoe lang kunnen bedrijven en ondernemers overleven als de omzet daalt, de overige kosten/contracten blijven doorlopen en de winst en de verdiensten uitblijven?
Bereken de Mogelijkheden 

HypotheekOnline blijft in de lucht 

Nu ons land op zeer ingrijpende wijze wordt beïnvloed door het COVID-19 virus houden we ons vanzelfsprekend aan alle richtlijnen die daarover zijn uitgevaardigd door het RIVM, de GGD en de regering, om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk in te dammen. 

Veel bedrijven sluiten op dit moment de deuren vanwege het corona virus. Ook als HypotheekOnline hebben wij ons bezoekadres moeten sluiten. Een voordeel is, zoals onze bedrijfsnaam al doet vermoeden, dat vanaf de start van ons bedrijf wij volop hebben ingezet op de digitalisering. 

Onze dienstverlening is er volledig op ingericht om zonder fysiek contact een hypotheek te kunnen sluiten, dit geldt ook voor alle verzilverproducten die wij kunnen aanbieden. U heeft telefonisch, per mail of per webcam/skype contact met de adviseur. Stukken kunt u bij ons digitaal of per post aanleveren. De adviseur en een van onze binnendienst medewerkers (die vanuit huis werken) kunnen u prima helpen om alles in orde te krijgen. 

We hopen van harte dat u of uw dierbaren niet persoonlijk getroffen zijn of zullen worden door het virus en wensen u alle gezondheid toe.